Job Monitor – jobbtilbud rett i lomma!

Jobmonitor > Job Monitor – jobbtilbud rett i lomma!


Job Monitor – jobbtilbud rett i lomma!

 Job Monitor – jobbtilbud rett i lomma!

Vi har utviklet Job Monitor for at du som jobbsøker skal få en enklere, smartere og mer målstyrt vei til nettopp den type jobber du selv ønsker. Fordi du som mange andre er i bevegelse og på farta er Job Monitor utviklet primært for mobilbruk. Når du har lagt inn din profil og lastet opp relevante dokument er du klar. Fordi du sannsynligvis også har ett liv ved siden av arbeidet kan du enkelt oppdatere din status som interessert i tilbud, eventuelt melde deg ut når du har arbeid eller annet å gjøre.

Kom i gang, last ned Job Monitor Appen her i dag.

Les mer om Job Monitor >>

Hvem benytter Job Monitor:

Job Monitor benyttes av store og seriøse arbeidsgivere med behov for midlertidig og mer langvarig arbeidskraft. Job Monitor benyttes også av vikar og bemanningsbyråer. Felles for dem alle er at de konstant er på utkikk etter kvalifiserte og seriøse arbeidstakere med ulik bakgrunn. Mange vil si de representerer en «fot i døra» og mulighet for fast ansettelse senere. Når du legger din profil og kvalifikasjoner i Job Monitor gjør du deg synlig for alle som søker personer i henhold til nettopp de kriterier du selv har oppgitt og den legitime kompetanse du besitter.    

Objektiv seleksjon:

Fordi Job Monitor i større grad bygger utvelgelse på automatiserte kriterier oppnår vi en mer rettferdig ansettelse der de faktiske ferdighetene fremfor navn, kjønn, alder og andre kriterier vektlegges.

Du må ikke nødvendigvis møte for intervju:

Når arbeidsgiver krever intervju kan du i Job Monitor gjennomføre videointervju fra det sted du oppholder deg for stunden. Du kan også sende ut ferdige referanseskjema som besvares av de respondentene du selv velger.

Er du en stjerne bør andre vite det:

Dersom du selv synes det er greit kan arbeidsgivere gis mulighet til å gi den en «skår» fra en til seks stjerner for utført oppdrag. Dette kan øke din attraktivitet og bidra til enda fler og bedre jobbtilbud. 

En enkel administrering av arbeidskontrakt:

Job Monitor inneholder arbeidskontrakter som signeres digitalt. Kopier og kvitteringer går både til deg og arbeidsgiver. Avtalene følger gjeldende lovgivning, tariffer og retningslinjer for bemanningsbransjen.

Timeregistrering skjer i APPEN:

Med Job Monitor foregår all timeregistrering og andre forhold som påvirker lønn i APPEN. Du kan se løpende når timene bygger seg opp og hva du har innestående. 

Hjelp oss videre:

Synes du Job Monitor er en god løsning for deg og at flere burde vite om oss?

Da synes vi du skal tipse arbeidsgivere og venner. Vi lover til gjengjeld at vi skal jobbe for at Job Monitor bidrar til å styrke din posisjon som arbeidstaker. Dessuten er vårt mål å bidra til en rettferdig utvelgelsesprosess, regulerte lønnsforhold og en jobbhverdag som passer hver enkelt.

Job Monitors mål:

Muligheten til å tjene egne penger og delta i det sosiale prosjektet et arbeidsliv tilbyr er viktig for mange.

Job Monitors drivkraft og mål: Alle skal få mulighet til å strekke seg mot eget potensial.  

Dine fremtidige jobbmuligheter begynner her, installer Job Monitor nå.

Job Monitor – smartere jobbformidling

Job Monitor – smartere jobbformidling