Om oss

Jobmonitor > Om oss


Om oss

JOB MONITOR - et produkt fra TIX CLOUD AS

Job Monitor er møtested for arbeidsgivere og arbeidssøkende i alle bransjer, dessuten kan Job Monitor benyttes som internsystem i større virksomheter med mye personell og varierende personalbehov.

Fordi Job Monitor er en komplett digital plattform i skyen, tilpasset både WEB og mobiltelefon skapes store merverdier for både arbeidsgiver og kandidat.

Job Monitor er et produkt utviklet av Tix Cloud AS, et Norsk IT-selskap med virksomhet i Norge og Asia og tolv ansatte. I tillegg har vi et omfattende nettverk av samarbeidspartnere og frittstående konsulenter som bidrar ved behov.

Vi tror arbeidssøker i fremtiden vil ha en styrket posisjon i møte med arbeidsgivere. Ny teknologi og kunstig intelligens vil endre premisser og arbeidsmetoder i samband med rekruttering og bemanning.

Om få år vil de fleste rekrutteringer og bemanningsprosesser være helautomatiserte. Dette vil skape store fordeler for arbeidsgivere og arbeidssøkere. Vi som jobber med Job Monitor synes tiden er moden for å modernisere dagens mekanismer som har vært benyttet gjennom flere tiår. Vi jobber hver dag for å skape løsninger som er smartere, raskere, rettferdig, fleksibel og tilbyr både arbeidsgiver og jobbsøker bedre forutsigbarhet.

Dine fremtidige jobbmuligheter begynner her, installer Job Monitor nå.

Job Monitors mål:

Muligheten til å tjene egne penger og delta i det sosiale prosjektet et arbeidsliv tilbyr er viktig for mange.

Job Monitors drivkraft og mål: Alle skal få mulighet til å strekke seg mot eget potensial. 

Job Monitor – smartere jobbformidling

Job Monitor – smartere jobbformidling