Service partnere

Jobmonitor > Service partnere


Ifølge tydelige internasjonale utviklingstrekk vil jobbsøkeren i fremtiden få mer innflytelse og makt i møte med arbeidsmarkedet. Ny teknologi spiller på lag med jobbkandidater og bidrar til bedre presisjon, flere valgmuligheter og økt fleksibilitet.

Job Monitor er utviklet for å styrke dine muligheter som jobbsøker. Ved å laste ned appen og opprette din profil tar du et viktig skritt i retning av spennende jobbtilbud. Dessuten bidrar du til å skape en fremtidsløsning som spiller på lag med jobbsøkere.


Service partnere

Job Monitor – jobbtilbud rett i lomma!

Job Monitor er utviklet for at du som jobbsøker skal få en enklere, smartere og mer målstyrt vei til nettopp den type jobber du selv ønsker.

Fordi du som mange andre er i bevegelse er Job Monitor utviklet primært for mobilbruk. Når du har lagt inn din profil og lastet opp relevante dokument er du klar.

Når du studerer de enkelte yrkessektorene og fagområdene vil du oppdage et omfattende utvalg av stillingstyper. De skal bidra til å øke treffsikkerhet og presisjon mellom arbeidssøker og arbeidsgiver. Vær derfor nøye med å legge inn denne informasjonen i din profil.

Når din profil er komplett vil relevante oppdrag og jobber sendes deg som push-melding på mobilen. All videre dialog skjer også her, noe som gir deg full fleksibilitet. 

Kom i gang, last ned Job Monitor Appen i dag.

Les mer om Job Monitor >>

Dine fremtidige jobbmuligheter begynner her, installer Job Monitor nå.

JOB MONITOR hjelper deg å lage en god CV

Når du har registrert deg kan du overføre data fra egen LinkedIn profil eller laste opp din CV i PDF format.

JOB MONITOR vil automatisk "matche" din erfaring, kompetanse og utdannelse mot aktuelle og relevante jobb tilbud når de publiseres av oppdragsgiver. 

Hver gang du utfører oppdrag gjennom arbeidsgivere som benytter JOB MONITOR oppdateres kompetansen automatisk i din profil og styrker deg for fremtidige jobbtilbud.

Du kan enkelt oppdatere ny erfaring og kompetanse via din mobiltelefon eller PC. 

Seleksjonsprosesser i Job Monitor er objektive og bidrar til rettferdig rekruttering fordi systemet ikke foretar valg ut fra personlige preferanser men faktiske kvalifikasjoner.

Last ned JOB MONITOR APP’en og motta automatisk push-melding umiddelbart når jobber som passer din profil publiseres. Helt enkelt - en enklere hverdag.

 

Job Monitor – smartere jobbformidling

Job Monitor – smartere jobbformidling