Slik søker du

Jobmonitor > Slik søker du


Slik søker du

 Slik søker du

Vi gjør det enkelt for deg

Å lage en god CV er hjørnesteinen i en god job søknad og de fleste har laget et mange. Vår digitale løsning gjøre mesteparten for deg.

  • Last opp din CV, world eller PDF
  • Vent et sekund
  • Edit de stedene hvor vår AI løsning ikke har klart å tilpasse din erfaring og kompetanse
  • Save

Alle jobber du senere får via våre løsninger blir automatisk lagt til din CV, både titler og kompetanse som er påkrevet blir lagt til.

Du kan når som helt legge til eller slette erfaring, kompetanse, utdannelse aller annet relatert til din CV. Denne CVèn kan du selvsagt skrive ut å bruke som vedlegg til job søknader utenfor Job Monitor systemet.

Bruker du vår APP kan du søke på stillinger med kun et klikk for mange av jobbene. Er det permanente stillinger, engasjement o.l. anbefaler vi selvsagt at du skriver en god søknadstekst ved siden av det ene klikket.

Og det viktigste, du trenger ikke være på jakt etter nye jobber, jobbene kommer til deg. Når din erfaring og kompetanse ligger i vårt system så blir denne automatisk koblet mot alle nye stillinger som legges ut og basert på dine valg vedrørende avtand til mulige oppdrag så blir du vaslet kun sekunder etter at en job som passer deg er publisert.

Dine fremtidige jobbmuligheter begynner her, installer Job Monitor nå.

Job Monitor – smartere jobbformidling

Job Monitor – smartere jobbformidling